Exposició homenatge al poeta Marcel Ayats

La Fundació Bosch i Cardellach organitza aquesta exposició com a homenatge a Marcel Ayats (Sabadell 1956 – Sant Quirze del Vallès 2020) que; més de ser poeta discursiu, editor i promotor de poesia, principalment com a membre fundador de PAPERS DE VERSÀLIA; també va conrear la POESIA VISUAL, conjuntament amb la seva parella, de vida i d’art, Maria Romaní. Es pot veure fins el 2 de desembre.

L’obra poètica d’aquests dos artistes sempre ha tingut un fort component crític amb la societat en general, la destrucció del planeta, la violència de gènere, etc. Així com també un contingut pedagògic. Tots dos, però principalment Maria Romaní, han fet sempre visites guiades de les seves exposicions. Tenint en compte que Maria Romaní és mestra de professió, aquestes visites comentades sempre han tingut un alt contingut pedagògic, que es pretén mantenir en aquesta nova exposició.

La possibilitat de fer visites comentades d’escoles, instituts i col·lectius diversos està garantida en aquesta mostra artística.

Així, l’exposició consta de tres parts diferenciades:

1.- L’obra conjunta de Marcel Ayats i Maria Romaní.

Poemes Visuals i Poemes Objecte, de diverses característiques, materials diferents i formats molt variats.

2.- Tretze poemes realitzats per tretze Poetes Visuals en memòria seva.

3.- Sense tu. Quatre obres creades per Maria Romaní, com a homenatge i dol per la pèrdua del poeta. Consta de tres poemes objecte i un vídeo.

La capacitat que té l’Art Conceptual de fer reflexionar sobre qualsevol tema que aquest plantegi, tant a nivell individual com col·lectiu, fa que aquesta exposició, extensa i variada, pugui afavorir la reflexió i el sentiment crític de totes les persones que la puguin observar  amb calma i atenció.

Hi col·labora el Consell Comarcal del Vallès Occidental.  

Comparteix Exposició homenatge al poeta Marcel Ayats

Troba la teva activitat

Utilitza el nostre buscador per gaudir de moltes activitats!

També et pot interessar

08/09/2023

El Consell Comarcal incorpora nous àmbits temàtics en la Guia d’Activitats Educatives 2023-24 amb propostes de tallers per a totes les etapes educatives

Les activitats incloses en la Guia del Consell Comarcal tracten temes d’interès per la comunitat educativa ...

19/06/2023

L’experiència compartida de la literatura. Estratègies i materials per treballar-la a l’ESO i Batxillerat.

El col·lectiu Pere Quart organitza aquest espai formatiu i de debat presencial per a professors de literatura catalan...

26/07/2022

Vols compartir les imatges de la vostra activitat a les xarxes?

Ens agrada molt veure les vostres imatges! Si les compartiu a les xarxes socials del vostre centre educatiu us agrair...

26/07/2022

Un nou espai web per a gestionar més fàcilment les activitats educatives comarcals

El Consell Comarcal inaugura aquest nou espai web amb l’objectiu de facilitar les inscripcions i consultes sobr...
Recurso 7

Buscador d'activitats

Utilitza el buscador per trobar la teva activitat, o també pots utilitzar el nostre buscador avançat filtrant per àmbit temàtic, públic i cost.