Avís Legal

Taula de continguts

Consell Comarcal del Vallès Occidental

Titularitat del web

Aquest portal web està registrat a favor del Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb CIF P5800007F i domicili social a la Carretera N150 Km 15 – 08227. Terrassa (Barcelona), telèfon 93 727 35 34.

Continguts del web

La informació difosa en aquest espai web és la vigent des del seu moment de publicació i romandrà actualitzada.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental assumeix, d’acord amb la legislació vigent, la responsabilitat pels continguts d’aquest web que hagin estat elaborats pel mateix Consell. Pel que fa als continguts subministrats per usuaris i tercers, s’apliquen les exclusions sobre responsabilitat que es preveuen als articles 13 a 17 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI). En particular, pel que fa als continguts enllaçats, s’aplica l’exclusió de responsabilitat de l’article 17 de la llei esmentada.

Reutilització

El Consell Comarcal del Vallès Occidental permet la reutilització dels continguts i de les dades, quan no s’indiqui el contrari i sempre que no s’alteri el contingut de la informació, no es desnaturalitzi i s’esmenti la font d’informació. Qualsevol acte de reutilització de la informació continguda en aquest web ha de garantir la protecció del règim de propietat intel·lectual i industrial, i el règim de protecció de dades.

El Consell no respon de l’ús que els usuaris i usuàries puguin fer dels continguts del web. Tampoc no es fa responsable de les dificultats que hi pugui haver per accedir al portal ni del mal funcionament del web que sigui atribuïble a causes alienes al Consell Comarcal.

No s’autoritza en cap cas, l’ús de logotips o símbols distintius del Consell Comarcal del Vallès Occidental en publicacions i webs que no siguin participats o patrocinats per aquesta institució. Aquests elements d’identitat gràfica corporativa són propietat exclusiva del Consell i estan protegits per la legislació vigent.

Galetes

Les galetes (cookies) són fragments d’informació que el servidor web envia al navegador de l’usuari o usuària. El navegador les pot retornar al servidor en accessos posteriors, per tal que aquest pugui recordar paràmetres de la navegació de la persona usuària.

Les galetes poden ser pròpies del web o de tercers que executen continguts a la pàgina que s’està visitant.

Si no desitgeu que es guardin galetes amb la vostra informació, podeu modificar la configuració del navegador perquè us avisi quan s’enviïn galetes o perquè les bloquegi totes. També podeu esborrar les que ja s’hagin desat.